Hingedepäevakontserdid Haapsalus ja Arvo Pärdi keskuses

Kammerkoor Collegium Musicale Hingedepäevakontserdid toimuvad 1.11 kell 19 Haapsalu Toomkirikus ja 2.11-3.11 kell 17 Laulasmaal, Arvo Pärdi Keskuses. Kontsertidel kõlab Arvo Pärdi, Erkki-Sven Tüüri ja Poola helilooja Pawel Lukaszewski looming, sh teose Popule meus maailmaesiettekanne. Teos on tellitud ja kirjutatud Adam Mickiewicz'i instituudi poolt spetsiaalselt kammerkoorile Collegium Musicale. Dirigent Endrik Üksvärav.

Kontserdid on korraldatud koostöös Adam Mickiewicz Instituudiga ja on osa prgrammist Polska Music ja Poola 100 – rahvusvaheline kultuuriprogramm, millega tähistatakse Poola taasiseseisvumise sajandat aastapäeva. Rahastatud Poola Vabariigi Kultuuri- ja rahvuspärandi ministeeriumi vahenditest mitmeaastasest programmist TAASISESEISEV POOLA 2017-2022.

Lisainfo: www.collegiummusicale.ee

LOGO niepodegla-IAM EN COLOR