Hiiumaa kammerorkestri jõulukontsert

Laupäeval, 26. detsembril kell 17 toimub Kärdla kirikus Hiiumaa kammerorkestri jõulukontsert. Kontserdil osaleb Collegium Musicale väike koosseis. Solistide ridades on nii Collegium Musicale oma lauljaid, kuid tšellist Marcel Johannes Kits.

Kontserdil kõlab mitmesugust jõuluaega sobivat muusikat, sh kõigile tuntud ja armastatud jõululaule.
Hiiumaa kammerorkester tegi oma debüütkontserdi suvel Pühalepa muusikafestivalil. Orkestris mängivad Hiiumaaga seotud muusikud ja Hiiumaa sõbrad. Orkestri kontsertmeister on Robert Traksmann. Dirigent Endrik Üksvärav.

Korraldajad järgivad kõiki kontsertide korraldamisele kehtestatud piiranguid, publikule on palve kanda kontserdil maski.

Kontserdi korraldamist toetavad Hiiumaa vald, kultuurkapital ja Eesti Rahvakultuuri keskus.

Piletid Piletilevist ja kui kohti jagub, siis enne algust kohapeal (arveldamine sularahas).