V Pühalepa muusikafestivalil rekordarv kontserte

Tänavusel Pühalepa muusikafestival, mis on järjekorras juba viies, on kolme festivalipäeva jooksul varasemaga võrreldes kõige rohkem kontserte. Festivali avapäeval, 5. augustil kaks kontserti, 6. augustil kolm kontserti ja 7. augustil kaks kontserti. Kui varasemalt on festivali väisanud külalisdirigendid, siis esmakordselt on festivalil ka väliskollektiiv – plaadifirma ECM artist "Trio Medieaval" Norrast. Kohal on ka meie oma tippudest koosnev ansambel Yxus. 
Rõõmsad oleme ka selle üle, et suviti Hiiumaa kadakate vahele peituv Riho Sibul, astub festivalipubliku ette koos eesti poeetide teostele loodud muusikaga. Loomulikult tunneme rõõmu orelist ning sellel kõlavast muusikast. Tähistame ka seda, et Pühalepa kirikukoori sünnist möödub 145 aastat ning pühapäeval, 7. augustil toimub Pühalepa kiriku oreli pühitsemine.

Pühalepa-2016-Piletilevi-1200x1200