Tulekul Pühalepa muusikafestivali eelkontserdid

Sellel aastal toimuvad lisaks põhifestivalile 3. ja 4. juunil Pühalepa muusikafestivali eelkontserdid.

Laupäeval, 3. juunil kell 14 täitub Pühalepa kirik säravate laulupoistega Rahvusooper Estonia kontsertkoori "Jukude" ja "Juhanite" koorist. Dirigendid Jaanika Kuusik, Mariliis Kreintaal ja Maret Alango.
Sissepääs: 5/3 EUR enne algust kohapeal.

Pühapäeval, 4. juunil kell 13 võõrustame aga kolme naiskoori. Pühelapa kirikus annavad ühiskontserdi naiskoorid Carmina (Tallinn), Linda (Pärnu) ja Anna (Pühalepa kogudus). Dirigendid Margit Võsa, Tiiu Künnapas ja Helle Nittim. Sissepääs: vaba annetus.

VI Pühalepa muusikafestival toimub nagu ikka augusti alguses, 4.-6. augustil. Avakontserdi annab 4. augustil ansambel Hortus Musicus, 5. augustil teeme kummarduse Veljo Tormisele ja 6. augustil kõlab Erkki-Sven Tüüri uue heliteose Eesti esiettekanne.

Pühalepa muusikafestivali kunstiline juht on dirigent ja laulja Endrik Üksvärav. Festivali korraldab MTÜ Kerema Kultuurikoda.

Pühalepa muusikafestivali korraldamist toetab Kultuuriministeerium, Kultuurkapital, Pühalepa vald, Selver, Liviko, Hiiumaa Sõprade Selts, Digitrükk, raadio Kadi. PRIA toetab LEADER programmi kaudu Pühalepa muusikafestivali korraldamist 2016 ja 2017. aastal.

LOGOD uus horis 2016